Integritetspolicy

Olsson Lilja Guide Förlag hanterar personuppgifter enligt relevant lagstiftning.

Ändamål

Olsson Lilja Guide Förlag behandlar personuppgifter för att uppfylla sitt uppdrag. Olsson Lilja Guide Förlag är ett förlag som publicerar och säljer utflyktskartor.

Olforlag.se / sverigesbastautflykter.se

Olforlag.se använder cookies, små textfiler som lagras i användarens webbläsare, i syfte att anpassa innehåll på vår hemsida.  Du kan stänga av denna funktion i din webbläsare.

Olforlag.se använder Google Analytics och Google Tag Manager som ett hjälpmedel för att få en bild av hur besökare använder våra webbplatser. Detta innebär att personuppgifter i form av din IP-adress samlas in, liksom indirekt data om dig som till exempel hur länge du stannar inne på vår hemsida och vilka av våra kategorier och sidor som du klickar på. Informationen använder vi sedan för att förbättra innehåll, navigation och struktur på våra webbplatser. Analysverktyget använder cookies och informationen som överförs vidare till Google Inc.

Nyhetsbrev

Vi samlar in e-post för att kunna skicka ut nyhetsbrev. Uppgifterna används enbart av Olsson Lilja Guide förlag och skickas aldrig vidare till tredje part.

Du kan själv alltid avanmäla dig från våra nyhetsbrev, antingen genom ”Sluta prenumerera”-knappen som finns i varje nyhetsbrevsutskick eller genom att skick e-post till kristian@olforlag.se.

Kontakt

Välkommen att kontakta oss på kristian@olforlag.se

Klagomål

Vid klagomål på Olsson Lilja Guide Förlags databehandling, kontakta Datainspektionen.

Datainspektionen